Jáááááájjj..annyi minden van....jááááááájjj.
Na oké, és ha nincs sok minden akkor meg nyilván azon sírok. De tényleg, hogy van az, hogy fél évig az nyomaszt, hogy nem történik semmi, aztán elkezdenek történni, de mintha dupla annyi? Persze ezt mindenki tudja, hogy így van. Csak akkor legközelebbb majd szeretnék nem gyomorösszeszorulva pihenni abban az időszakban, amikor semmi nincs.
Úgyhogy bízom benne, hogy a sok dolog most éppen ezért történik.

Egyrészt persze megy a Praktiker dolog tovább és  elkészült a következő projekt is, a pihenősarok, videóstul kivitelezésestől, és persze volt vele para bőven, de most nem erről fogok ide írni. Illetve csak annyit, hogy azt hiszem, jó nekem lenni. És hogy örülök. És még azt is, hogy nagyon köszönöm mindenkinek. És hogy olvassátok a Praktiker blogot, ahol részletesen beszámolok mindenről, ami Nelli és Beri pihenősarok kialakítása körül történt...és még sok mindenről ezen kívüll is-

Node, amiről ma szóljon ma a fáma az valami más legyen:

Október 19-27, PEKING

Elmesélem a kályhától (de ez úgyis csak a nőket fogja érdekelni..férfiak lapozzanak a képekért a poszt aljához)

Az úgy volt, hogy van É.Kiss Piroska, akinek mostanában szoktam segíteni, és aki valami elképesztően szuper nő. (titokban mmegsúgom, hogy fene se gondolta volna még egy évvel ezelőtt) Szóval van Ő, aki, amíg aktív féléveim voltak a Képzőn, a tanárom volt. Aztán egyszer segítettem Neki megoldani egy photoshopos problémát, hogy a meghívó, amit tervezett formát ölthessen. És akkor kiderült, hogy valahogy nagyon jól tudunk együtt dolgozni.

Aztán szólt, hogy a kínai Academy of Drama honlapot csinál, ahol a világ összes látványtervező tanszékétől várnak anyagot. Úgyhogy Ő összegyűjtötte az anyagot, aztán rendszereztük és elküldtük. Na itt kezdődött.

Mert aztán kiderült, hogy ennek van folytatása, mégpedig egy workshop és kiállítás Pekingben, Októberben.
A kiállításon 4 diák munkáját mutatják be, a workshopra egy diák (a kiállítók közül) és egy tanár mehet.


És most úgy álltak össze a csillagok, hogy én vagyok az a diák, és ebben sokminden van:
-Benne van, hogy segítettem Piroskának összeállítani az anyagot, amit kiküldtünk Pekingbe,
-Benne van az is, hogy az MKE nem tudja támogatni az utazást, mert olyan anyagi helyzetben van, nekem viszont a Praktikeres munka miatt összejött annyi pénzem, hogy meg tudtam venni a jegyet.

-Benne van Piroska jóféle igazságérzete
-Benne van az is, hogy én voltam az, aki (Piroskával együtt) összeraktam a többiek tablóját, Piróval minden tudásunkat bevetettük, hogy a beérkezett anyagokból kihozzuk a legjobbat.
-És szerencsére benne van az is, és eléggé nagy részben, hogy a tabló (igazándiból én vagyok a plusz 1), amit a saját anyagomból raktam össze tényleg nagyon szép és tartalmas. Igen, az elmúlt 14 évben nagyon nagyon megtanultam prezentálni, igen már amikor gyártom az anyagot bármiről, a fejemben van, hogy ez hogy lesz kirakva...ez van..
Szép tablóm lett. Nagyon büszke vagyok rá..és a többieké is szép lett, erre is.

Meg is mutatom a tablókat
, hadd örüljetek Ti is:
Opra Szabó zsófia, Kovács Nóra, Szalai Sára, Paráda Zsolt és Kovács GabriellaSzóval ez..úgyhogy másfél hét múlva Peking felé repülünk....és addig még
1 hónapnyi anyagot kell prezentálnom a praktiker blogra
1 lakás kivitelezése megkezdődik, amit már nagyonnagyon várok és majd írok még róla
1 másik folyamatban
1 befejeződött
kéne egy portfolió oldal és új névjegykártya
és közben még elmegyek a képzős doktori iskolával Velencébe is biennálét nézni....
igen igen zajlik az élet...

És azt modtam, hogy Piroska kitalálta nekem, hogy simán DLA-zhatok a képzőn és nem kell itt az MA, BA szakokkal játszadozni, sőt egy szuper kutatási témával is megajándékozott?
És azt hogy januártól újra nyakamba veszem a világot és ismét irány London? azt mondtam?
ugye... annyi minden van....azt mondtam....
folyt.köv.

10/24/2011

Engem igenis érdekelt...gratula az úthoz! Kíváncsi vagyok az élményekre!

ReplyLeave a Reply.